Permisiunile de site și apartenența la grup

Nou site de conectare

După conectarea la un grup, site-ul de echipă existent păstrează aceeași adresă URL, setări și nou site de conectare.

Facebook te ajută să iei legătura şi să comunici cu persoanele din viaţa ta.

Administratorul poate adăuga apoi alți proprietari și membri la grupul conectat. Sfat: Puteți utiliza instrumentul de pregătire a modernizării pentru a genera un raport despre colecțiile de site-uri din entitatea găzduită, inclusiv informații despre site-urile care sunt pregătite să fie conectate la Microsoft Groups.

Raportul va identifica, de asemenea, acele colecții de site-uri care pot necesita atenție înainte de a le conecta la Microsoft Groups.

  •  - Я уже раньше объяснял вам, что занят диагностикой особого рода.
  • Site-uri Google: conectați-vă
  • Fata americană datând un tip irlandez
  • Asian online dating perth
  • Conectarea unui site de echipă SharePoint experience Classic la un nou grup Microsoft
  • Remediați problemele de conectare la rețeaua Wi-Fi - Pixel Phone Ajutor
  • Темнота коридора перетекла в просторное цементное помещение, пропитанное запахом пота и алкоголя, и Беккеру открылась абсолютно сюрреалистическая картина: в глубокой пещере двигались, слившись в сплошную массу, сотни человеческих тел.
  • Dating zealand

Important: Dacă administratorul SharePoint activează această caracteristică, proprietarii de site-uri pot începe procesul pentru a se conecta la un nou grup de Microsoft Pentru mai multe informații, consultați permiterea sau împiedicarea administratorilor colecției de site-uri să conecteze site-urile de echipă clasice la noile grupuri Microsoft Atunci când un site de echipă SharePoint existent este conectat la un nou grup de MicrosoftURL-ul său, setările și permisiunile nu se modifică.

Acest lucru înseamnă că proprietarii de site-uri, membrii și vizitatorii pot continua să funcționeze fără întreruperi.

  1. Скрытые тенью, на него смотрели глаза Грега Хейла, глаза, полные ужаса.
  2. Lucruri amuzante despre dating

În timp ce paginile existente nu sunt actualizate automat, puteți începe modernizarea site-ului de echipă. Acest lucru înseamnă că paginile existente nu sunt modificate, dar se adaugă o pagină de pornire nouă a site-ului de echipă modern.

Un link la pagina de pornire anterioară este introvert internet dating la navigarea site-ului sub "pornire" în bara de navigare din stânga.

nou site de conectare

Acest link nou site de conectare pagina de pornire anterioară este acolo dacă doriți să mutați orice particularizări la noua pagină de pornire a site-ului de echipă modern. În plus, puteți să creați pagini noi și chiar să faceți una dintre aceste pagini noi pe pagina de pornire a site-ului.

Pentru mai multe informații, consultați lucrul mai bine împreună cu site-urile de echipă SharePoint microsoft pentru aplicații și Aflați despre grupurile Microsoft Pentru a conecta un site existent la un nou grup de Microsoft Deschideți meniul Setări din antetul de navigare din suita de sus și faceți clic pe Conectare la un grup nou de Microsoft Apare experiența de creare a grupului.

nou site de conectare

Opțional, actualizați numele grupului și aliasul de e-mail și selectați confidențialitatea și clasificarea grupului dacă este activată în entitatea găzduită. Apoi faceți clic pe conectare grup.

Conceput pentru tine

Pentru mai multe informații despre crearea și setările de grup, consultați Aflați despre grupurile Microsoft Notă: Atunci când există grupuri de securitate în site-ul de echipă pe care îl conectați la un grup Microsoftapare o avertizare care spune că trebuie să adăugați fiecare membru individual la membrii grupului nou. Acest lucru le oferă acestor membri acces la alte sarcini de grup. Apare panoul Adăugare și atribuire persoane.

Стратмор мгновенно взвесил все варианты.

Aceasta este o listă propusă de proprietari și membri, pe baza unei inspecții a site-ului existent. Puteți să adăugați proprietari și membri noi sau să eliminați persoane din listele propuse.

nou site de conectare

Faceți clic pe Terminare după ce ați terminat. Apare noua pagină de pornire a site-ului. Noua pagină de pornire modernă include următoarele: un link la pagina de pornire anterioară în bara de navigare din stânga, sub "pornire" un link către "conversații" în bara de navigare din stânga care navighează la cutia poștală Outlook a grupului o parte Web activitate site care va afișa utilizarea reală, curentă în site un aspect de pagină modern, care poate fi modificat cu ușurință pentru a corespunde nevoilor gruparea informațiilor din antet, inclusiv confidențialitatea, clasificarea dacă este setată și fotografii membru Puteți să gestionați în orice moment apartenența la noul grup.

  • Она поймет.
  • Remediază erorile de conexiune - Google Chrome Ajutor
  • Situația se datorează încă paula
  • Leonard și amy datând pe floare
  • Cum pot accesa Pagina de Management a unui router wireless TP-Link?
  • И в тот же миг ей открылась ужасающая правда: Грег Хейл вовсе не заперт внизу - он здесь, в Третьем узле.
  • Ben flajnik dating kris jenner

Permisiunile de site și apartenența la grup Permisiunile de site și apartenența la grup sunt administrate separat. Membrii grupului au întotdeauna acces la site-ul de echipă, însă site-ul de echipă poate fi partajat cu utilizatori suplimentari care nu sunt membri ai grupului.

nou site de conectare

Site-urile și grupurile au tipuri diferite de permisiuni. Următoarele liste Arată relația dintre permisiunile de site și apartenența la grup: Colecția de site-uri Nou site de conectare sunt grupurile de permisiuni implicite cu nivelurile de permisiuni implicite pentru o colecție de site-uri: Proprietarii nou site de conectare de echipă control total Membri ai site-ului de echipă Editare Vizitatorii site-ului de echipă citiți Aceste grupuri acceptă apartenența imbricată, cum ar fi grupurile Azure Active Directory sau grupurile de securitate Microsoft Microsoft Grupare Acestea sunt rolurile de grup cu nivelurile de permisiune : Proprietari de grup control total Membri de grup Editare Aceste roluri nu acceptă apartenența imbricată, cum ar fi grupurile Azure Active Directory sau grupurile de securitate Microsoft Atunci când adăugați utilizatori la aceste roluri, acestea sunt adăugate automat la grupurile de permisiune pentru colecția de site-uri asociate: proprietarii de grup devin proprietarii de site-uri și membrii grupului devin membri ai site-ului.

Conectarea unui grup la un site existent Atunci când conectați un site de echipă existent la un nou grup de Microsoftse întâmplă următoarele modificări de permisiune: Administratorul colecției de site-uri care conectează site-ul de echipă la un grup nou devine un proprietar al grupului.

SharePoint va sugera ca utilizatorii să fie adăugați la grupul proprietarilor de grup și al membrilor grupului în funcție de utilizatorii actuali ai site-ului.

 Так полицейский сказал вам, что это я взял кольцо. Беккер смущенно подвинулся. Клушар вдруг разбушевался. - Я знал, что он меня не слушает.

Dacă grupurile de permisiuni de site conțin grupuri de securitate sau grupuri Azure Active Directory, SharePoint nu este în măsură să sugereze membri de grup pe baza conținutului acestor grupuri-trebuie să adăugați manual acești utilizatori la grup.

Orice membri de grup noi pe care îi specificați sunt adăugați la grupurile de permisiuni pentru colecția de site-uri asociate-proprietarii de grup sunt adăugați la grupul proprietari de site-uri de echipă, iar membrii grupului sunt adăugați la grupul membri ai site-ului de echipă.

Manager de parole Contul Google îți protejează automat informațiile cu caracter personal și le menține private și în siguranță. Acest instrument simplu îți oferă recomandări personalizate ca să-ți păstrezi contul în siguranță. Contul Google are un manager de parole încorporat care îți salvează în siguranță parolele într-un singur loc, la care numai tu ai acces.

Aceste modificări sunt efectuate la nivelul colecției de site-uri. Dacă aveți subsite-uri și ați încălcat moștenirea permisiunilor, modelul de permisiuni rămâne neschimbat. Permisiunile se filtrează în jos de la nivelul colecției de site-uri în funcție de modelul pe care l-ați creat, inclusiv de noii proprietari și membri ai grupului.

Dacă setați nivelul de confidențialitate al grupului nou la public, atunci toate persoanele din organizația dvs. Consultați și.