Video: Game Theory: Doki Doki Decoded! (Doki Doki Literature Club) 2021, Iunie

Când trebuie să ștergeți profilul de dating online, Modalități de a adăuga, edita și șterge înregistrări

când trebuie să ștergeți profilul de dating online

Conectați-vă la site-ul Webex Meetings. Dacă aveți înregistrări stocate pe site, faceți clic pe Înregistrări și descărcați înregistrările pe care doriți să le păstrați. De asemenea, notați toate întâlnirile programate pe care doriți să le reprogramați pe noul site Webex.

când trebuie să ștergeți profilul de dating online

Nu veți mai putea accesa întâlniri programate sau înregistrări stocate după ștergerea contului. În funcție de tipul de cont pe care îl aveți, veți vedea diferite opțiuni de meniu: Dacă vedeți Administrare site în meniu, selectați-o, apoi faceți clic pe Ștergere organizație.

Dacă vedeți Administraresite, trebuie să utilizați această opțiune de meniu pentru a vă șterge contul.

când trebuie să ștergeți profilul de dating online

Nu vă puteți șterge contul prin profilul meu dacă aveți opțiunea meniului Administrare site. Dacă nu vedeți Administrarea site-ului, dar vedeți Profilul meu în meniul dvs. Selectați Ștergere contapoifaceți clic pe Ștergere cont pentru confirmare. Nu vă puteți recupera contul după ce este șters.

când trebuie să ștergeți profilul de dating online

Dacă nu vedeți Administrarea site-ului sau Profilul meucontactați-ne pentru a vă șterge contul. Dacă nu vedeți opțiunea de a șterge contul de utilizator Webex gratuit, deschideți o carcasă de asistență sau contactați administratorul Webex.

când trebuie să ștergeți profilul de dating online

Ștergerea contului de utilizator Webex gratuit și a datelor asociate este permanentă. Nu puteți recupera conturile șterse.

Cum se fac pante pe ferestrele din plastic